Futbolun mafyası sen misin?

Futbolun mafyası sen misin?

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray’ın Tuzlaspor’u 4-0 mağlup edip tur atladığı maçın ardından ortalık karıştı!

Türk Telekom Stadı’nda 2. Lig ekibi Tuzlaspora 2-0 yenilen Galatasaray, rövanş mücadelesinde rakibini 4-0 mağlup etti ve kupada adını son 16’ya yazdırdı. Maçın ardından yaşanan olaylar ise futbol gündemine damga vurmuş durumda. İlk maçın ardından, “Büyüklük isimle olmuyormuş” paylaşımı yapan Tuzlaspor futbolcusu Gökhan Çıra’ya, Muslera, maçın ardından “Ne oldu, saygılı olmayı öğren” diye tepki gösterince ortalık karıştı. Futbolcular birbiriyle yumruklaşırken, güvenlik güçleri araya girerek olayları önlemeye çalıştı. Koridorda da devam eden olayların ardından yapılan açıklamalar tartışmalara sebep oldu.

Terim: Oyuncularım gereğini yapmıştır

Maçın ardından kameraların karşısına geçen ve darp izlerini göstererek Galatasay teknik ekibinden bir personelin saldırısına uğradığını anlatan Gökhan Çıra, ‘‘Fatih Terim de yardımcıya beni soruyor. Sen kimsin? Mafya mısın? Futbolun mafyası sen misin? Evet Gökhan Çıra benim. Nerede olduğum da belli. Orada 2-0 kazanmışım sevinmeyecek miyim? Sevineceğim, az bile yaptım. Buna tepki gösteriyorlarsa, PSG’ye, Real Madrid’e, Brugge’e böyle oynasınlar. Bize değil. Türkiye’yi rezil ettiniz. Muslera da gelip anama küfür ediyorsa, benim gözümde karakterli biri asla değildir’’ açıklamasında bulundu.

Galatasaray cephesinde ise Fatih Terim ve Muslera’dan açıklamalar geldi. Terim, Gökhan’ın ameliyat olduğunu bildiğini ve Galatasaray alt yapısından yetiştiğinden kaynaklı geçmiş olsun demek için sorduğunu belirtti. Kavga iddialarının sorulmasına da cevap veren tecrübeli teknik adam, ‘’oyuncularım gereğini yapmıştır’’ dedi. Tartışmaların odağındaki isimlerden Fernando Muslera ise, ‘‘beni tanıyan herkes iddiaların asılsız olduğunu bilir’’ diyerek söylentileri yalanladı.