Galatasaray Avrupa, Fenerbahçe kupa için oynayacak

Galatasaray Avrupa, Fenerbahçe kupa için oynayacak

Dev derbide kozlarını paylaşacak olan Galatasaray ve Fenerbahçe, taraftarlarına bu sezon yaşattıkları hayal kırıklığını unutturmak için mücadele edecek.

Spor Toto Süper Lig'de sezonu Beşiktaş'ın ardından 2. sırada bitiren Fenerbahçe ile 6. sırada sezonu kapatan Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Antalya'da karşı karşıya gelecek.

Bugün 21.15 başlayacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serkan Çınar olacak.
 
İddaa'da favori Fenerbahçe

İddaa, Ziraat Türkiye Kupası Finali için oranları açıkladı.

Galatasaray galibiyeti için 3.00, Fenerbahçe galibiyeti için ise 1.75'lik oran belirlendi.

"Maç berabere biter" diyenler ise İddaa'dan 3,30 oranında para kazanacak.
 
Galatasaray-Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Futbolseverler, Galatasaray-Fenerbahçe maçını ATV'den canlı yayınla izleyebilecek.
 
Galatasaray'da hedef Avrupa'dan men cezasını bu yıl çekmek


Galatasaray, sezonun en önemli maçına kilitlendi. Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak sarı-kırmızılar, UEFA'dan aldığı 1 yıllık men cezasını çekmek için finali kazanmak zorunda.

Teknik direktör Riekerink; "Fenerbahçe maçı bizim için büyük bir fırsat. Sahaya çıkıp ne kadar kaliteli oyuncular olduğunuzu göstereceksiniz. Hem Avrupa Kupaları için bu maçı kazanmalıyız hem de taraftarlarımızı mutlu etmeliyiz" sözleriyle derbi öncesi oyuncularını motive etmeye çalıştı.
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın Galatasaray karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

Fabiano Ribeiro, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Volkan Şen, Luis Nani, Robin van Persie.

Fenerbahçe ile oynayacağı Türkiye Kupası finalinde Galatasaray'ın kadrosunda Ryan Donk ve Hamit Altıntop'un olmaması ise dikkat çekti.

Galatasaray'ın 11'i şöyle; Muslera, Semih Kaya, Hakan Balta, Denayer, Carole, Selçuk İnan, Emre Çolak, Sinan Gümüş, Yasin Öztekin, Sneijder, Podolski.