Galatasaray-Bayern Münih maçı Alman basınında yer buldu: "132 desibel mega ıslık konseri"

Galatasaray-Bayern Münih maçı Alman basınında yer buldu: "132 desibel mega ıslık konseri"

Sarı kırmızı taraftarlar 90 dakika boyunca büyük bir coşkuyla takımlarını destekledi. Öyle ki bu destek Alman medyasının gündemine oturdu. Bild maçı "132 desibel mega ıslık konseri" diye yorumladı.

Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta maçında Galatasaray, Almanya temsilcisi Bayern Münih'e 3-1 mağlup oldu. Galatasaray ve Bayern Münih dün (24 Ekim Salı) İstanbul RAMS Park'ta karşılaştı. Galatasaray konuk ettiği Almanya temsilcisi Bayern Münih'e 3-1 mağlup oldu.

Maça taraftarların büyük coşkusu damga vurdu. Alman yayıncı kuruluşu büyük gürültü nedeniyle maç öncesi yayını kısa bir süre kesmek zorunda kaldı. Bild ise "132 desibel mega ıslık konseri" diye tanımladı.

Alman medyası maçı böyle yorumladı:

RAN: Bayernli oyuncular, İstanbul Rams Park'ta Galatasaray taraftarlarının kulakları sağır eden ıslık sesleriyle karşılaştı. Maçın yayıncısı büyük gürültü nedeniyle maç öncesi yayınını bir süreliğine kesmek zorunda kaldı.

DIE WELT: İstanbul'un kazanında buz gibi bir Bayern. 50 bin taraftarın cesaretlendirdiği G.Saray, Bavyeralılara inanılmaz baskı yaptı. İkinci bölümde daha soğukkanlı duran Münih aradığı golleri buldu ve ev sahibinin güçlü futbolundan geriye hiçbir şey kalmadı.

BILD: 132 desibel! Sonra Bavyera’nın süper forvet oyuncusuyla tanışın! Kane mega ıslık konserini bitirdi. Bavyeralılar için sonuç özellikle ikinci yarıda tahmin edilebilirdi. Galatasaray’ın baskısı son bölümde işe yaramadı. Bayern oyuncularının her aksiyonda çok fazla zamanı ve alanı vardı. Sonuç olarak kazanan Bayern oldu.

ZDF: Bayern Münih İstanbul kazanında kazandı. 50 bin taraftarın sürekli ıslıklarına ve Galatasaray'ın cesur hücum takımına karşı Bayern karakter testini geçti.

KICKER: Acımasız Bayern, Galatasaray’ın nefesini tüketti. İlk yarıdaki kötü oyuna rağmen ikinci bölüme daha iyi başlayan Bayern Musiala’nın yetenekleriyle sonuca gitti. Galatasaray’ın bir golden fazlasını atabileceği kötü bir ilk yarıya rağmen, FC Bayern İstanbul’da da kazandı.

NTV NACHRICHTEN: Bavyera, İstanbul cehenneminde tam zamanında uyandı. Galatasaray özellikle ilk yarıda bariz iyi olan taraftı. Bayern için Şampiyonlar Ligi'nde gurur verici bir zafer oldu.