Galatasaray'da Belhanda krizi

Galatasaray'da Belhanda krizi

Alanyaspor karşılaşmasındaki performansıyla bir kez daha tartışılan Belhanda, Rus ekipleri Spartak Moskova ve Rubin Kazan’dan gelen teklifleri geri çevirdi.

Türkiye Kupası’nda Alanyaspor’a 2-0 yenilerek tur şansını zora sokan Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim rotasyonlu bir kadro ile sahaya çıktı. Forma verdiği oyuncuların performansından memnun olmayan Terim maçın ardından da “Bazı arkadaşlarımızı ne kadar yardım edebilirler, edemezler, görmüş olduk. Şans verdiğimiz bazı arkadaşlar daha iyi oynamalıydı” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adamı, sergiledikleri futbolla hayal kırıklığına uğratan ismin Belhanda olduğu anlaşıldı. Ocak ayında takımdan gönderilmek istenen ancak takımda kalmayı tercih eden Faslı oyuncu, formasını Emre Akbaba’ya kaptırdı.

Terim’in Alanya maçında oynanırken Belhanda için kullandığı “Ruh hastası” sözleri de dikkat çekici. Formsuz orta saha oyuncusu kendisi için Rubin Kazan ve Spartak Moskova’dan gelen teklifleri de geri çevirdiği ortaya çıktı. Rusya’da transfer 21 Şubat’ta bitiyor. Sarı-Kırmızılılar, bazı oyuncularla yolları ayırmak için görüşmelere bir kez daha başlayacak.