Galatasaray, Emre Akbaba transferini KAP’a bildirdi... Resmi site çöktü

Galatasaray, Emre Akbaba transferini KAP’a bildirdi... Resmi site çöktü

Süper Lig devi Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'dan Emre Akbaba transferiyle ilgili KAP'a açıklama yaptı. Fenerbahçe'nin de devreye girdiği milli yıldız için görüşmelere başlandığı ifade edildi.

Galatasaray Kulübü, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Akbaba’nın transferi için Alanyaspor ile görüşmelere başlandığını resmen duyurdu.

4 milyon Euro’ya Alanyaspor ile anlaşma sağladığı öğrenilen sarı kırmızılı kulüpten konuyla ilgili şu açıklama yapıldı;

Öte yandan resmi açıklamanın ardından Galatasaray’ın resmi internet sitesine yoğunluk nedeniyle kısa bir süre ulaşılamadı.

Galatasaray, Emre Akbaba transferini KAP’a bildirdi... Resmi site çöktü

Başarılı orta saha oyuncusu geçen sezon Alanyaspor ile oynadığı 32 Süper Lig maçında 14 gol atıp 10 asist yaptı. 2016-17 sezonunda oynadığı 33 maçta 6 gol atıp 6 asistlik performans sergileyen Akbaba, geride bıraktığımız sezonda sergilediği performansla dev kulüplerin dikkatini çekmeyi başardı.

NEF’TEN AÇIKLAMA

Galatasaray'ın sponsorlarından NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ise “Galatasaray'ın ana sponsoru olarak Sarı-kırmızılı Kulübe her zaman yardım etmeye hazırız. Mali dengeyi sağlaması açısından ve Galatasaray taraftarlarını rahatlamak neticesiyle Emre Akbaba transferı için elimizden geleni yaptık” ifadelerini kullandı.

Timur, ayrıca “Gerek görülürse diğer transfer için de her zaman yardıma hazır olacağız. Galatasaray yönetimine bunu bildirdik” dedi.