Galatasaray maçının hakemi belli oldu! O hakemle hiç puan kaybetmiyor

Galatasaray maçının hakemi belli oldu! O hakemle hiç puan kaybetmiyor

Alanyaspor - Galatasaray maçı hakemi Ümit Öztürk oldu. Cimbom, Ümit Öztürk'ün yönettiği maçlarda bugüne kadar puan kaybı yaşamadı.

 Süper Lig'in 30. haftasında hakemler açıklanırken, Alanyaspor - Galatasaray maçı hakemi de Ümit Öztürk oldu. 

YÖNETTİĞİ GALATASARAY MAÇLARI  

Bugüne kadar Galatasaray'ın sadece üç maçını yöneten Ümit Öztürk, 4. Galatasaray maçını Alanyaspor deplasmanında yönetecek. 
Galatasaray Ümit Öztürk'ün geçmişte yönettiği 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Türkiye Kupası'nda Kahramanmaraşspor ve Atiker Konyaspor'u yenen Galatasaray, ligde de Akhisarspor'u 4-2 yenmişti. 
Galatasaray Ümit Öztürk'ün yönettiği maçlarda 7 sarı kart ve bir kırmızı kart görürken, Galatasaray'ın rakipleri de 7 sarı kart ve bir kırmızı kart gördü. 

İşte Ümit Öztürk'ün yönettiği 3 Galatasaray maçı

08/02/18    Galatasaray         4 - 1         Atiker Konyaspor    1 - 1
09/12/17    Galatasaray        4 - 2        Akhisarspor    0 - 2
23/12/15    Kastamonuspor 1966         1 - 2         Galatasaray    0 - 1

YÖNETTİĞİ ALANYASPOR MAÇLARI

Öte yandan genç hakem Ümit Öztürk, 9 kez Alanyaspor maçı yönetirken, Öztürk'ün en çok maçını yönettiği 5 takımdan biri Alanyaspor. Öztürk bu maçla birlikte kariyerinde en çok Alanyaspor maçı yönetmiş olacak. 

Öztürk yönetiminde çıktığı 9 maçta 6 galibiyet alan Alanyaspor bir beraberlik ve iki de mağlubiyet aldı. Alanyaspor bu maçlarda 23 sarı kart ve 2 kırmızı kart görürken rakipleri de 24 sarı kart ve bir kırmızı kart gördüler.