Galatasaray Onyekuru ve Saracchi'yi KAP'a bildirdi

Galatasaray Onyekuru ve Saracchi'yi KAP'a bildirdi

Galatasaray, RB Leipzig'de forma giyen Marcelo Saracchi ve Monaco'dan Henry Onyekuru ile kiralık olarak görüşmelere başladığını açıkladı.

Fatih Terim'in kadroda değişikliklere gidileceğini ifade etmesinin ardından transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray yönetimi, devre arası transfer döneminin ailk hamlelerini yaptı.

Geçtiğimiz sezon Everton'dan kiralanan ve yaptığı 16 gollük katkı ile sarı kırmızılıların şampiyonluğunda büyük rol oynayan Henry Onyekuru, yeniden kiralandı. Galatasaray'daki performansının ardından, 13.5 milyon euro karşılığında Monaco'nun yolunu tutan Nijeryalı futbolcu, sadece 4 maçta forma giyebildi.

Galatasaray'ın bir diğer önemli transferi ise Marcelo Saracchi oldu. Nagatomo'dan verim almakta zorlanan ve Emre Taşdemir'den de umduğunu bulamayan son şampiyon, RB Leipzig'in 21 yaşındaki Uruguaylı sol beki Saracchi'yi 1.5 yıllığına kiraladı. 2018-2019 sezonunun başında Leipzig'e 12 milyon Euroya transfer olan Saracchi, yüksek potansiyelli bir oyuncu olarak tanımlanıyor.