Galatasaray, Sivas'ta kayıp! Liderlik yarışında son durum ne?

Galatasaray, Sivas'ta kayıp! Liderlik yarışında son durum ne?

Galatasaray, Sivas deplasmanından 1-1'lik skorla döndü. Aslanlar bu kayıpla lider Fenerbahçe'nin iki puan gerisinde kaldı.

Galatasaray ve Sivasspor, Sivas'ta oynanan maçta 1-1 berabere kaldı.

Trendyol Süper Lig'de 11. haftadan sonra ilk kez zirvede eşitlik bozuldu. Kıyasıya geçen liderlik yarışında Cimbom'un Sivas'ta 2 puan bırakması, Fenerbahçe'nin işine yaradı. 

Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında Galatasaray, Sivasspor deplasmanına konuk oldu. Yeni 4 Eylül Stadyumu'ndaki maç 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. Galatasaray, 45+1. dakikada Kerem Demirbay ile öne geçti. Galatasaray'a yaz transfer döneminde imza atan 30 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takımdaki ilk golünü attı. Sivasspor, Kerem'in golüne 86. dakikada penaltıdan Fode Koita ile karşılık verdi. 

KEREM KIRMIZI KART GÖRDÜ

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, karşılaşmanın uzatma dakikalarında kırmızı kart gördü. Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 48 yaptı. Sivasspor ise 25 puana yükseldi.

Öte yandan sarı kırmızılılar ezeli rakiplerinin 2 puan gerisinde kaldı. Fenerbahçe ise 50 puanla 1. sıradaki yerini sağlamlaştırdı.