Galatasaray’da büyük kriz! FİFA’ya şikayet etti!

Galatasaray’da büyük kriz! FİFA’ya şikayet etti!

Galatasaray'da Younes Belhanda konusunda sıcak gelişmeler yaşandı. Galatasaray’ın indirim beklediği Younes Belhanda’dan yönetimin sabrını taşıran bir talep geldi...

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, dün yaptığı açıklamada indirim talebini kabul etmeyen iki oyuncu olduğunu söylemişti. Bu oyuncuların Belhanda ve Feghouli olduğu ortaya çıktı.

MAAŞLARI %15 İNDİRİMLİ YATIRILDI

Galatasaray bu gelişme sonrası yaptığı resmi açıklamayla indirim talebini kabul etmeyen iki oyuncunun maaşlarının da %15 indirimli olarak yatırıldığını açıklamıştı.

FIFA'YA ŞİKAYET ETTİ

Faslı futbolcu Younes Belhanda’nın sarı-kırmızılı ekibi FIFA’ya şikayet ettiği, Feghouli'nin de Belhanda ile birlikte hareket ettiği ifade edilmişti...

PERFORMANSI TEPKİ ÇEKTİ

Belhada ve Feghouli Kasımpaşa karşılaşmasında etkisiz bir futbol ortaya koymuş ve camianın tepkisini çekmişti.

SON GÜN TRANSFERİ OLMADI

Belhanda transfer döneminin son günlerinde Nice ile temasa geçmişti ancak bu transfer gerçekleşmemişti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Belhanda, Galatasaray yönetimini şok eden bir talepte bulundu.

'SÖZLEŞMEMİ UZATIRSANIZ, MAAŞIMI DÜŞÜRÜRÜM'

Faslı oyuncunun transferin son saatlerinde sarı kırmızılı yöneticilere, "Sözleşmemi uzatırsanız maaşımı düşürürüm. Yoksa aynı şartlarla oynarım” dediği ortaya çıktı.

G.Saray’da yüzde 15’lik indirimi kabul etmediği için başkan Mustafa Cengiz’in tepki gösterdiği isimlerden Belhanda’nın transfer döneminin son saatlerindeki talebiyle yönetimin sabrını taşırdığı ortaya çıktı.

Nice'in talip olduğu ancak düşük bir teklifte bulunduğu Faslı futbolcu indirim için sözleşmesinin uzatılmasını şart koştu.