Galatasaray'da sakatlık şoku!

Galatasaray'da sakatlık şoku!

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Hakim Ziyech'in sağlık durumu ile ilgili taraftarları üzücü bir haber geldi.

Galatasaray, resmi sitesinden yaptığı açıklamada Abdülkerim Bardakçı ve Hakim Ziyech'in sağlık durumları hakkında bilgilendirme yaptı.

BİR İYİ BİR KÖTÜ HABER

İşte Galatasaray'ın açıklamasının tamamı:

"İki hafta önce sol alt arka adale grubunda strain tespit edilen ve tedavisi devam eden oyuncumuz Abdülkerim Bardakcı, saha çalışmalarına başladı.

Afrika Kupası'nda ülkesi Fas'ın Zambiya ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan ve oyuna devam edemeyen futbolcumuz Hakim Ziyech, ülkesinin turnuvadan elenmesinin ardından 3 Şubat Cumartesi günü İstanbul'da takıma katılmış, 4 Şubat Pazar günü yapılan tetkiklerinde ayak bileği distorsiyonu (ileri derece burkulma ve dönme) sonucu sol ayak bileğinde iç yan bağ, dış yan bağ ve sindezmozunda gerilme ve zorlanma, ayak bileğini oluşturan kemiklerde ise kemik ödemi tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır."

HAKİM ZIYECH KİMDİR?

Galatasaray takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Hakim Ziyech, 19 Mart 1993 tarihinde dünyaya gelmiştir. 181 cm boyunda ve 70 kilo olan Hakim Ziyech, Sol ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 6 maça çıkan Hakim Ziyech, 3 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Hakim Ziyech, bu sezon 1 asist ve 2 gol katkısı ile oynamaktadır.