Gecekondu, BEÇ ve Maraton Yenidoğan'dan Faruk Koca'ya destek: "Halil Umut Meler bu yumruğu çoktan hak etmişti"

Gecekondu, BEÇ ve Maraton Yenidoğan'dan Faruk Koca'ya destek: "Halil Umut Meler bu yumruğu çoktan hak etmişti"

Ankaragücü taraftar grubu Gecekondu, hakem Halil Umut Meler'i döven Başkan Faruk Koca'nın arkasında olduklarını açıkladı.

Ankaragücü - Rizespor maçının ardından maçın hakemi Halil Umut Meler'i yumruklayan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'ya Ankaragüçlü taraftarlardan destek mesajı yağdı.

Sarı lacivertlilerin lokomotifi olan taraftar grubu Gecekondu yayınladığı açıklama ile Koca'nın arkasında olduklarını açıklayarak, TFF ve hakemleri yaşananların sorumlusu olarak gösterdi. İşte o açıklama:

ekran-goruntusu-2023-12-11-232153.png

"FARUK KOCA'NIN YANINDA DİMDİK DURACAĞIZ"

Ankaragücü'nün Kuzey kale arkasında yer alan taraftar grubu Bekar Evi Çocukları (BEÇ) de bir açıklama yaparak Başkan Koca'ya arka çıktı:

"Camiada dün ne olduysa, bugün ile beraber üstüne çizik çekilecek, Haramilerin, namussuzların, emek hırsızlarının karşısında; Başkanımız Faruk Koca'nın yanında dimdik duracağız! Topunuz gelin MASADA DA, CADDE DE, BİRİZ, BERABERİZ! ANKARAGÜCÜ İLE UĞRAŞANIN ÇOCUĞU OLMAZ!

Kimse sahada terlettiğimiz emeğimizi gasp edemez, Buna taraftarıyla, başkanıyla; BİZ İZİN VERMEYİZ!"

ekran-goruntusu-2023-12-11-232221.png

"HALİL UMUT MELER BU YUMRUĞU ÇOKTAN HAK ETMİŞTİ"

Yine Ankaragücü'nün önemli taraftar gruplarından Maraton Yenidoğan'dan da yapılan saldırıya ilişkin bir paylaşım geldi. Paylaşımda Başkan Koca'ya destek verildi:

"90 dakika boyunca maçı katleten Halil Umut Meler bu yumruğu çoktan hak etmişti. Faruk Koca’nın arkadasındayız. Ankaragüçlü Başkan!"

ekran-goruntusu-2023-12-11-232405.png