Maç sonucu: Gençlerbirliği 1 - 5 Fenerbahçe! Fenerbahçe liderliğe oturdu

Maç sonucu: Gençlerbirliği 1 - 5 Fenerbahçe! Fenerbahçe liderliğe oturdu

Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği'ni farklı geçti. Fenerbahçe, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Fenerbahçe, Ankara deplasmanında sezonun en farklı galibiyetine imza attı.

MAÇ SONUCU: GENÇLERBİRLİĞİ 1 - 5 FENERBAHÇE 

Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda konuk olduğu Gençlerbirliği’ni 5-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Fenerbahçe, sezonun en farklı galibiyetine imza attı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut’un ilk kez 11’de forma şansı verdiği dört isim, Perotti dışında, umut vermedi.

Uzun zaman sonra ilk 11’de forma giyen futbolcuların, yerlerine oynadıkları isimlerin yokluğunu dolduramadığı gözlendi. Cisse hücumda, Lemos ve Novak ise bek pozisyonunda etkisiz bir oyun ortaya koydular. Mert Hakan da attığı gol dışında sahada yokları oynadı. Sadece Perotti, formayı kolay kolay kaptırmayacağının sinyalini verdi.

PEROTTI YILDIZLAŞTI

Oldukça temposuz ve pozisyon açısında kısır geçen maçta Fenerbahçe, yakaladığı hemen hemen tüm pozisyonlarda gol atmayı başarırken, Gençlerbirliği sezonun en kötü performanslarından birini ortaya koydu. Fenerbahçe formasıyla ilk kez bir maça 11’de başlayan Perotti, klasıyla galibiyette önemli pay sahibi oldu. İki gol atan Arjantinli yıldız dışında Novak, Mert Hakan ve Cisse gibi isimler ise etkili olamazken, Lemos da sağ bekte hücuma yeterli katkıyı veremedi.