Gençlerbirliği'nden gazi ve şehit yakınları için örnek hareket

Gençlerbirliği'nden gazi ve şehit yakınları için örnek hareket

Başkent'in güzide kulübü Gençlerbirliği, kendi evinde oynayacağı lig maçlarında gaziler ve şehit yakınlarının maçlara ücretsiz girebileceğini duyurdu.

Gençlerbirliği, 2022-2023 sezonunda iç sahada oynayacağı lig maçlarının gaziler ve şehit yakınlarına ücretsiz olacağını açıkladı.

GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARINA MAÇ GİRİŞLERİ ÜCRETSİZ

Kırmızı-karaların internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “2022-2023 Futbol Sezonunda Eryaman Stadyumu’nda oynayacağımız Spor Toto 1. Lig maçlarını Gaziler ve Şehit Yakınlarımız ücretsiz olarak izleyebilecektir” ifadelerine yer verildi.

 

KADIN VE ÖĞRENCİLERE YÜZDE 50 İNDİRİM

Öte yandan kombine biletleri için son günün 19 Ağustos olduğunu hatırlatan Gençlerbirliği, kombine biletlerin VİP hariç diğer üç tribünde; Maraton, Sağ Kapalı ve Kale Arkası’nın kadın taraftar ve öğrenciler için yüzde 50 indirimli olduğunu açıkladı.

100. YILA ÖZEL TARAFTARA İMZALI FORMA

Gençlerbirliği aynı zamanda sezon boyuncu oynadığı her maçta Passolig şartlarını yerine getirerek stadyuma giriş yapan 1923’üncü taraftara da takımın imzalı formasını hediye edeceğini duyurdu.

Konuya ilişkin başkent ekibinin yaptığı duyuru şu şekilde:

“2022-2023 sezonu boyunca Eryaman Stadyumunda oynayacağımız tüm karşılaşmalarda, Passolig şartlarını yerine getiren 1923. taraftar için takımımızın imzalamış olduğu 100. yılımıza özel bir adet sezon forması, bir futbolcumuz tarafından kendisine takdim edilecektir. Değerli taraftarlarımıza önemle duyurulur.”