Gençlerbirliği'nden TSK ve Emniyet mensuplarına 4 Kasım çağrısı

Gençlerbirliği'nden TSK ve Emniyet mensuplarına 4 Kasım çağrısı

Gençlerbirliği, 4 Kasım'da oynayacağı Boluspor maçı öncesi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Emniyet mensuplarına çağrıda bulundu.

Başkent Ankara'nın güzide kulübü Gençlerbirliği, Trendyol TFF 1. Ligi'nde 11. haftada Eryaman Stadı'nda karşı karşıya geleceği Boluspor maçı öncesi heyecanlandıran bir açıklama yaptı.

Daha önce çocuklar, öğrenciler, kadınlara özel maç etkinlikleri düzenleyen ve ücretsiz maç izleme kampanyası yapan Kırmızı Kara'lar bu kez de Emniyet ve TSK mensupları için aynı kampanyanın uygulanacağını duyurdu.

TSK VE EMNİYET PERSONELİNE ÜCRETSİZ MAÇ MÜJDESİ

Başkent ekibi X hesabından yaptığı paylaşımda bu hafta saat 16.00'da oynanacak Gençlerbirliği - Boluspor maçı için TSK ve emniyet mensuplarının ücretsiz maç izleyebileceğini açıkladı. Kulüpten yapılan paylaşım şöyle:

"4 Kasım - Cumartesi günü saat 16.00’da Eryaman Stadyumu’nda Boluspor’la oynayacağımız Trendyol 1. Lig 11. hafta karşılaşmasını, Cumhuriyet’imizin ve Gençlerbirliği’mizin 100’üncü yaşını kutladığımız bu önemli yılda, ülke savunması ve güvenliğimizin teminatı “TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) ve emniyet mensupları” ücretsiz olarak izleyebilecektir. Gençlerbirliği’miz-Boluspor arasında oynanacak karşılaşmayı, stadyumdan izlemek isteyen TSK ve emniyet mensuplarımızın, passolig kartlarının olması ve maç günü kurum kimlik kartlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Passolig kartı olan TSK ve emniyet mensuplarımız, kurum kimlik kartlarının önlü-arkalı fotokopisini ya da kurum kimlik kartının önlü-arkalı fotoğrafını (0530) 303 17 02 numaralı WhatsApp hattı üzerinden iletmeleri durumunda, bilet yüklemeleri ücretsiz olarak yapılacaktır."

ekran-goruntusu-2023-11-01-221632.png