Gökhan Gönül isyan etti!

Gökhan Gönül isyan etti!

Fenerbahçeli Gökhan Gönül'ün 'yorgunum' gerekçesiyle Galatasaray maçında ilk 11'de oynamak istemediği iddiası gündeme bomba gibi düşerken, işin aslının çok başka olduğu ortaya çıktı. Milli futbolcu da konu ile ilgili zehir zemberek bir açıklama yaptı.

İnternet ortamında hızla yayılan iddiaya göre Gökhan Gönül, teknik direktör Vitor Pereira'ya, milli takımdan yorgun döndüğünü, bu nedenle Galatasaray maçında ilk 11'de oynamak istemediğini bildirdi. Pereira da bunun üzerine kendisini ilk 11'den çıkardı.

Ancak, işin aslının çok başka olduğu ortaya çıktı. Gökhan Gönül hazır, oynama konusunda hiçbir engeli yok. İlk 11'e alınmaması tamamıyla Pereira'nın kararı.

Öğleden sonra Gökhan'la özel bir görüşme yapan Portekizli çalıştırıcı, "Bu sezon kupa maçlarında hep Şener'i oynattım, bu yüzden seni finalde yedek oturtacağım" dedi. Tecrübeli oyuncu da bu kararı saygıyla karşıladı.

GÖKHAN GÖNÜLDEN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER!

Gökhan Gönül de Twitter hesabından konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada iddiayı yalanladı ve çok ağır ifadeler kullandı. Milli futbolcu, şu ifadeleri kullandı:

"İddia edildiği gibi hoca ile aramızda herhangi bir diyalog kesinlikle yaşanmadı. Yalan haber yapmaktan ne zaman vazgeçersiniz bilmiyorum ama gerçekten şeref ve haysiyet yoksunusunuz. Kaldı ki forma kimsenin tapulu malu değil. Hoca kimi isterse onu oynatır."