
Gol kralı Semih Şentürk şimdi amatör kümede
Fenerbahçe ve eski Milli Takım futbolcusu Semih Şentürk, İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Beykoz'da forma giyecek.
Yerel Futbol sitesinin haberine göre, son olarak Eskişehirspor'da forma giyen, Mayıs 2018'den bu yana boşta olan 1983 doğumlu oyuncu, Beykoz yönetimiyle anlaştı.
Beykoz Kulüp Başkanı Zeki Aksu da prensip anlaşmasını teyit ederken, Süper Lig'in gol kralı yıldız oyuncunun salı günü antrenmana çıkmasını beklediklerini dile getirdi.
Beykoz'da yaşayan Şentürk, kurallar gereği sarı siyahlılara ocak ayındaki ara transfer döneminde katılacak.
Beykoz, Semih'i de kadrosuna dahil ederek önce grubu ilk ikide bitirip play-off'a yükselmenin, oradan da Bölgesel Amatör Lig'e çıkmanın hesaplarını yapıyor.
YURT HABER