Golf topuna depremzedeler için vurdular

Golf topuna depremzedeler için vurdular

Antalya'nın Serik kazasında, geliri depremzedelere bağışlanmak üzere golf turnuvası tertip etti

Geliri Elazığ ve Malatya'da olan depremde zarar görenler için kullanılacak turnuvaya 40 amatör golfçü katılırken, Titanic Otelleri sahibi Mehmet Aygün, Calista Otel Genel Müdürü Ali Kızıldağ, Titanic Golf Kulübü Genel Müdürü Şehmus Işık gibi isimler de turnuvada bulundu.

Taurus Golf Kulübü Başkanı Recep Turan, "Biz Taurus Golf Kulübü olarak sosyal mesuliyet projesi dahilinde azalarımızla kimi etkinlikler yapıyoruz. Arkadaşlarla karar aldık, bugünkü turnuvanın geliri ve aramızda toplayacağımız yardımları depremzedeler için kullanacağız. Turnuvanın emeli da bu" diye konuştu.

ATSO İdare Heyeti Azası ve Montgomerie Maxx Royal Golf Kulübü Genel Müdürü Cahit Şahin de, "Geçen günlerde ülkemizde gerçekleşen deprem çok acı sonuçlar doğurdu. Yaralılarımız ve kaybettiğimiz insanlar var. Tabii bu deprem bizi derinden yaraladı. Biz de Antalya'daki golf camiası ve Taurus Golf Kulübü olarak bir nebze de olsa destek olabilir miyiz diye bir turnuva tertip ettik. Turnuvanın geliri ve arkadaşlarımızın bağışlarıyla depremzedelere az da olsa bir yararımız olursa ne mutlu bize. Geliri deprem bölgesinde kullanmak üzere yetkililere teslim edeceğiz" dedi.