Hüseyin Çimşir kimdir?

Hüseyin Çimşir kimdir?

Hüseyin Cimşir 2 Ocak 2020'de Trabzonspor teknik direktörlük görevine getirildi.

Doğum Yeri  26 Mayıs 1979 Trabzon olan futbolcunun futbolculuk dönemi mevkii "Ön Libero" dur.

Futbola Trabzonspor altyapısında başladı. A Takıma alındı. Igor Nikolovski karşılığında Sakaryaspor takımına verildi. Sonra Antalyaspor takımında forma giydi. Tekrar Trabzonspor'a döndüğü biliniyor.

2008-2009 futbol sezonu dahil Trabzonspor'da mücadele eden ve bir dönem kaptanlık yapan Hüseyin, 2008-2009 sezonu ardından sözleşmesi bitince Trabzonspor'un anlaşma yapmaya isteksiz davranması sonucu Trabzonspor ile yollarını ayırdı.

Hüseyin Cimşir 2 Ocak 2020'de Trabzonspor teknik direktörlük görevine getirildi. İlk olarak Haçkaspor 14 Yaş Altı Takımı'nda görev alan Hüseyin Çimşir, 2014-2015 sezonunda Akhisarspor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın yardımcılığını yaptığı biliniyor.

Daha sonra Fatih Tekke ile Kayseri Erciyesspor'da çalışan Hüseyin Çimşir, Osmanlıspor, İttifak Holding Konyaspor da yine Mustafa Reşit Akçay ile çalıştı.Geçen sezon başında Ünal Karaman ile Trabzonspor'da ilk kez göreve başlayan Hüseyin Çimşir, Karaman'ın ardından 40 yaşında takımın başına geçerek en genç teknik adamlar arasında sayıldı.