Icardi'nin gol müziği değişiyor mu?

Icardi'nin gol müziği değişiyor mu?

Galatasaraylı Icardi'nin gol sonrası çalan Simge'nin 'Aşkın Olayım' şarkısı değişecek mi? Icardi'den bu iddiaya yanıt geldi.

Galatasaray bu akşam 20.45'te Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda İngiliz devi Manchester United ile karşılaşacak.

mauro-icardi-depophotos-2049054.jpg

ALEYNA TİLKİ'NİN ŞARKISI MI ÇALACAK?

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi'nin iddialara göre, Manchester United maçında topu ağlarla buluşturması durumunda, Aleyna Tilki'nin "Başıma Belasın" şarkısının çalması bekleniyordu.

"SAHTE HABERLER"

Mauro Icardi bu iddialara sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yanıt verdi ve iddiaları yalanladı. Icardi iddialar hakkında 'Fake (Sahte haberler)" cevabını verdi. Mauro Icardi'nin attığı gollerden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısının çalması bekleniyor.

galatasaray-dan-mauro-icardi-nin-saglik-durumu-hakkinda-aciklama.jpg

MAURO ICARDI KİMDİR?

Tam adıyla Mauro Emanuel Icardi Rivero, 19 Şubat 1993 tarihinde Arjantin'in Rosario kentinde doğdu. 29 yaşındaki ve 1,81 cm boyundaki futbolcu 2014 yılında Wanda Nara ile evlendi. Çiftin bu evlilikten Francesca Icardi Nara ve Isabella Icardi isminde 2 çocuğu vardır.

Kariyerine Vecindario altyapısında başlayan Icardi, 2008 yılında Barcelona U16 takımına geldi. Burada U18 ve U19'da oynamasının ardından 2011 yılında Sampdoria U19'un yolunu tuttu. Aynı yıl içinde Sampdoria A Takımı ile sözleşme imzaladı. Gösterdiği performansla dikkat çeken Icardi, 2013 yılında 13 milyon euro bonservisle Inter'e transfer oldu. Burada 6 yıl forma giyen Mauro Icardi, performansını sürekli yukarı taşıdı. 2019 yılında kiralık olarak PSG'ye gelen yıldız oyuncunun 1 sene sonra 50 milyon euro'ya bonservisi alındı.