İdmanda kavga iddiasına Cenk Tosun'dan cevap

İdmanda kavga iddiasına Cenk Tosun'dan cevap

Kartal’da şampiyonluk stresi sinirleri gerdi. Önceki günkü Tolgay-Olcay geriliminden sonra dün yönetimin de izlediği basına kapalı idmanda ortalık karıştı. Cenk ile Veli birbirine girdi, Veli’nin dudağı patladı. Bu iddiaların üzerine Cenk Tosun'dan bir açıklama geldi.

Süper Lig’de son 4 haftaya 3 puanlık bir avantajla giren Beşiktaş’ta şampiyonluk stresi sinirleri germişe benziyor.
Fanatik'in haberine göre; önceki gün yapılan idmanda Tolgay ile Olcay tartışmış, olay kavga aşamasına gelmeden tatlıya bağlanmıştı. Ancak dün Ümraniye’de ortalık fena karıştı. Veli Kavlak’ın pas çalışması sırasında üst üste hatalar yapan Cenk Tosun’a sözle sataşması, ipleri gerdi. Cenk, takım arkadaşının üzerine yürüdü, sert diyaloglar sürünce tekme ve yumruklar konuştu.
Olay yerine yakın tüm oyuncular araya girip ikiliyi güçlükle ayırırken, dudağında patlama ve kanama meydana gelen Veli, soyunma odasının yolunu tuttu.
‘ŞAMPİYONLUĞA GİDERKEN...’
Yöneticilerin de izlediği basına kapalı antrenmanda yaşanan bu olay, teknik direktör Şenol Güneş’i çileden çıkardı. Futbolcularını toplayan Siyah-Beyazlılar’ın hocası, ultimatom niteliğinde sözler sarf etti: “Bu kadar şımarıklık yeter. Size çok yüz verdim. Aklınızı başınıza alın. Şampiyonluğa gidiyoruz. Bu yaptıklarınız size yakışmıyor. Sorun yaratan, bizimle olmayacak.”
CENK TOSUN'DAN AÇIKLAMA: 'ABARTI'
Cenk Tosun, Veli Kavlak'la kavga ettikleri iddiaları üzerine açıklama yaparak birlik mesajı verdi.
İşte Cenk'in o açıklaması;
'Kamuoyuna ;   Türkiye'de bütün antrenman sahalarında görülmesi mümkün olan,futbolcuların azim ve hırslarının bir ürünü sayılabilecek tartışmalarımızın,basında ve kimi çevrelerde abartılmasından büyük rahatsızlık duyuyoruz.   Biliyoruz ki, bu algı operasyonları şampiyonluk yolundaki Beşiktaşımız'ı hedeflemektedir.   Bir kez daha duyuruyoruz ki, BİRİZ, BÜTÜNÜZ ve BERABERİZ.   Cenk Tosun-Veli Kavlak'


Kamuoyuna ; Türkiye'de bütün antrenman sahalarında görülmesi mümkün olan,futbolcuların azim ve hırslarının bir ürünü sayılabilecek tartışmalarımızın,basında ve kimi çevrelerde abartılmasından büyük rahatsızlık duyuyoruz. Biliyoruz ki, bu algı operasyonları şampiyonluk yolundaki Beşiktaşımız'ı hedeflemektedir. Bir kez daha duyuruyoruz ki, BİRİZ, BÜTÜNÜZ ve BERABERİZ. Cenk Tosun-Veli Kavlak

Cenk Tosun (@cenktosun23) tarafından paylaşılan bir fotoğraf (29 Nis 2016, 01:34 PDT)