Igor Tudor'un koltuğu sallantıda, Fatih Terim sesleri yükseliyor

Igor Tudor'un koltuğu sallantıda, Fatih Terim sesleri yükseliyor

Galatasaray'ın Beşiktaş deplasmanından 3-0'lık yenilgi ile dönmesinden sonra teknik direktör Igor Tudor'un koltuğu sallanmaya başladı.

Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasunda deplasmanda Beşiktaş'a 3-0'lık skorla mağlup oldu.Hırvat teknik adam Igor Tudor'un kadro tercihi bu karşılaşmada da tartışma konusu oldu.Galatasaray, Igor Tudor yönetiminde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor karşısında oynadığı 8 maçta 1 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Ayrıca Galatasaray bu maçlarda sadece 2 gol atabildi.

Galatasaray'ın Başakşehir deplasmanında aldığı 5-1'lik yenilgi sonrasında Florya'ya giderek Igor Tudor ile özel olarak görüşen başkan Dursun Özbek, Alanyaspor ve Beşiktaş maçlarının kritik karşılaşmalar olduğunu belirtmişti. Alanyaspor karşısında alınan 2-0'lık galibiyet sonrasında Beşiktaş maçındaki 3-0'lık yenilgi taraftarların isyan bayrağını çekmesine neden oldu.

İddiaya göre; Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Pazartesi günü yönetim kurulu ile biraraya gelerek Igor Tudor'un görevde kalıp kalmaması konusunda fikir alışverişi yapacak. Galatasaray'ın Igor Tudor ile yollarını ayırması durumunda da takımın başına geçmesi beklenen en kuvvetli aday Fatih Terim. Tecrübeli teknik adam, hafta arasında katıldığı bir organizasyonda kendisine sorulan Galatasaray sorusuna olumsuz yanıt vermemiş ve açık kapı bırakmıştı.