
İşte Beşiktaş'ın en güçlü hoca adayı! Sergen Yalçın reddetmişti
Beşiktaş'ta kaos yaşanırken yeni teknik direktör arayışları da sürüyor. Peki siyah beyazlıları kalan süreçte kim yönetecek?
Beşiktaş'ta peş peşe yaşanan istifaların ardından son olarak Hasan Arat başkanlığı bırakmış ve geçici olarak başkanlık görevine Hüseyin Yücel getirilmişti.
Van Bronckhorst'un da takımdan gönderilmesinin ardından boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin getirileceği merak ediliyordu. Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ismi yüksek sesle dillendirilirken ünlü isim bu tartışmalara son noktayı koydu.
EKOL TV'de Candaş Tolga Işık ile program yapan Sergen Yalçın bu teklifi reddettiğini sebepleriyle birlikte açıkladı.
Beşiktaş'ın bu nedenle hoca arayışları sürüyor. En güçlü isim ise yine camiadan biri. Peki, Kara Kartallar kimle anlaşacak?
İLK ADAYLAR SAMET AYBABA VE İBRAHİM ÜZÜLMEZ
Ajansspor'un haberine göre; Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevi için listedeki diğer adayların Samet Aybaba ile İbrahim Üzülmez olduğu belirtildi.
SAMET AYBABA'NIN TEK ŞARTI
Samet Aybaba'nın Kaan Şakul'un istifa etmesi halinde Beşiktaş'ta teknik direktör olarak çalışmaya sıcak baktığı kaydedildi.
İBRE İBRAHİM ÜZÜLMEZ'DEN YANA
Beşiktaş'ta diğer aday İbrahim Üzülmez için harekete geçildiği belirtildi. Beşiktaş Başkanı Hüseyin Yücel'in İbrahim Üzülmez ile temas kurduğu aktarıldı.
İbrahim Üzülmez'in Beşiktaş'ta teknik direktör olarak çalışmaya sıcak baktığı vurgulandı. Hüseyin Yücel'in İbrahim Üzülmez ile Hatayspor maçının ardından konuşmak istediği belirtildi.