İşte Beşiktaş'ın yeni başkan adayı! Gerekli olan imzalar toplandı

İşte Beşiktaş'ın yeni başkan adayı! Gerekli olan imzalar toplandı

Beşiktaş'ta mayıs ayında yapılacak kongre öncesi yeni bir aday ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta başkan adaylarından olduğunu açıklayan Fuat Çimen, 257 imza topladı ve seçimlere girmeye hak kazandı.

Siyah Beyaz Düşünce Platformunun düzenlediği organizasyonda, kafasındaki projeleri açıkladı ve projelerin gerçekleşmesi için de göreve geldiği takdirde radikal değişiklikler yapacağına dair sinyaller verdi.

135 MİLYAR DOLARLIK ANLAŞMA

Beşiktaş'ın başkan adayı Çimen şöyle dedi:

"Birçok büyük Avrupa kulübü coin, taraftar token ve NFT gibi dijital varlıklarla büyük bir gelir elde ediyor. Biz de uluslararası bir dijital varlık firması ile NFT hariç 135 milyon dolarlık bir anlaşmaya vardık. Söz konusu firmayla 6 Mayıs 2022 Cuma günü bir gizlilik anlaşması imzaladık"


FUAT ÇİMEN KİMDİR?

Fuat Çimen, 1966’da İstanbul Bakırköy’de doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Bölümü, Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü mezunu olan Çimen, 1987-2006 yılları arasında Bakım Onarım Müdürlüğü'nde müdürlük görevinde bulundu.

Fuat Çimen ayrıca, 2011 senesinden bu yana West İstanbul Marina’da Marina Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışıyor. 

İleri düzeyde Boşnakça, Sırpça, Hırvatça, Karadağca bilen Fuat Çimen, iyi seviyede İngilizce, orta seviyede ise Almanca ve Rusça dillerini biliyor.