İşte Fenerbahçe'nin yeni başkanı! Rıdvan Dilmen açıkladı

İşte Fenerbahçe'nin yeni başkanı! Rıdvan Dilmen açıkladı

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin yeni başkanının kim olacağını açıkladı. İddiaya göre o isim Haziran ayında seçime tek başına girecek.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, son dönemi olduğunu söyleyerek artık sarı lacivertli kulübün yeni başkanını seçeceğini açıklamıştı.

Şampiyonluk yarışı nefes nefese sürerken, Fenerbahçe'de ise gözler bir yandan hazirandaki başkanlık seçiminde. Peki, Sarı Kanaryalar'ın yeni başkanı kim olacak?

AZİZ YILDIRIM DÖNÜYOR

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Rıdvan Dilmen, Ali Koç'un görevi bırakmasının ardından yeni başkanın Aziz Yıldırım olacağını söyledi.

ALİ KOÇ BIRAKIYOR

3 Haziran 2018'de yapılan seçimlerde rekor oy farkıyla Fenerbahçe'nin başkanlığına seçilen Ali Koç, ''Allah'ın izniyle inşallah haziran ayında yeni bir başkan ve yönetim kurulu olacak. Bu kararımın Fenerbahçe'nin hayrına olduğuna inanın'' ifadelerini kullandı.

HİÇ KİMSENİN ADAY DAHİ OLMAMASI LAZIM"

Ali Koç'un başkanlığı bırakacağını açıklamasının ardından Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden birisi olan Rıdvan Dilmen, sarı-lacivertli ekibin yeni başkanının Aziz Yıldırım olması gerektiğini söyledi. Rıdvan Dilmen, ''Ali Bey olmazsa Aziz Bey’in bir dönem Fenerbahçe’nin başına geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Hiç kimsenin aday dahi olmaması lazım'' dedi.

"AZİZ BEY GEL DEMELERİ LAZIM"

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Dilmen, ''Aziz Bey gel demeleri lazım. Aziz Bey büyük işler yapmıştır Fenerbahçe Kulübü’ne. Geçmişte yaptığı hatalar vardır muhakkak. Onlar da gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama zorla getiririm ben olsam, yakışır yani'' dedi.