Jorge Jesus’tan Fenerlileri üzecek açıklama

Jorge Jesus’tan Fenerlileri üzecek açıklama

Fenerbahçe’nin yakın takipte olduğu Portekizli teknik adam Jorge Jesus, ilk önceliğinin Fenerbahçe olmadığına ilişkin ifadeler kullandı.

Fenerbahçe'nin gündemindeki bir numaralı isim Jorge Jesus, Brezilya basınına konuştu. Portekizli teknik adam, Brezilya'da sadece Flamengo'yu ve Milli Takımı çalıştırmak istediğini belirtti.

“20 MAYIS’A KADAR BEKLEYEBİLİRİM”

Portekiz'deki görevi sırasında yeterince acı çektiğini söyleyen Jesus, “Evet, Flamengo'ya geri dönmek istiyorum. Ancak bu benim elimde olan bir şey değil. En azından 20 Mayıs'a kadar bekleyebilirim. Ondan sonra bir karar vermem gerekiyor” ifadelerini kullandı.

VITOR PEREIRA’YA ÖVGÜ YAĞDIRDI

“Paulo Sousa, Abel Ferreira, Luis Castro ve Vitor Pereira, Brezilya'da çalışan Portekizli teknik direktörler. Hangisi daha iyi?" sorusuna ise tecrübeli teknik adam, "En iyisi Vitor Pereira! Portekiz'de aldığı sonuçlara bakın. Ofansif oyunu, rakiplere baskıyı, skor almayı bilir. Vitor harikadır” yanıtını verdi.

Jorge Jesus'un Fenerbahçe'nin en olası adresi olduğu ifade edilen haberde, “Jorge kararını 20 Mayıs'tan sonra verecek” denildi.