Jorge Jesus'un Fenerbahçe şartı!

Jorge Jesus'un Fenerbahçe şartı!

FB TV'de maç öncesi analistleriyle bilinen analistçi Ersin Sezer, Portekizli gazeteci Tomas da Cunha ile konuştu. Cunha, Jorge Jesus'un Fenerbahçe'den birtakım talepleri olabileceğini söyledi.

Fenerbahçe'nin oynayacağı maçlar öncesi FB TV'de yorum ve analiz yaparak hem Fenerbahçe'yi hem rakiplerini değerlendiren Ersin Sezer, YouTube kanalında dikkat çeken bir konuğu ağırladı. Sezer, Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye transfer olacağına ilişkin seslerin yükselmesiyle birlikte Portekizli yorumcu ve gazeteci Tomas da Cunha ile bir program yaptı.

Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye gelmeden önce birtakım taleplerde bulunacağını söyleyen Portekizli gazeteci şöyle dedi:

"BELLİ SÖZLER ALDIKTAN SONRA DAVETİ KABUL EDER"

"Jesus, kulüp ile imza öncesi yapılacak yatırımlar ile ilgili güçlü bir pazarlık yapar ve kadroya yapılacak yatırımlar için garantiler almak ister. Jesus, Fenerbahçe'nin davetini sadece belli sözleri aldıktan sonra kabul eder."

"JORGE'YE PORTEKİZ'DE AÇIK KAPI YOK"

"Eğer bu sözleri alırsa, yüksek olasılıkla Fenerbahçe'ye katılacak ve Fenerbahçe kadrosunu bireysel anlamda güçlendirecektir çünkü Portekiz'de şu an açık bir kapısı yok. Brezilya'da belki sadece Flamengo. Bu yüzden Fenerbahçe Jesus için iyi bir tercih olacaktır."

"FENERBAHÇE'DE ANA HEDEFİ ŞAMPİYONLUK OLACAKTIR"

"Ama şampiyonluk yolunda savaşmak için kadroyu geliştireceğine dair sözler alması gerekli. Jesus her zaman şampiyonluk için yarışan bir hoca; Fenerbahçe'de ana hedefi şampiyonluk olacaktır."