Kara Kartallar’ın seçim heyecanı

Kara Kartallar’ın seçim heyecanı

Beşiktaş'ta yeni başkan ve yönetim kurulunun belirleneceği olağanüstü seçimli genel kurul Pazar günü gerçekleştirilecek.

Eski yöneticilerden Ahmet Nur Çebi ve Serdal Adalı ile son seçimde Fikret Orman'ın rakibi olan Hürser Tekinoktay, 7,5 yıllık Fikret Orman döneminin ardından siyah-beyazlı kulübün 34. başkanı olabilmek için kongre üyelerinin karşısına çıkacak.

BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde saat 10.30'da başlayacak kongrede 14 bin 950 üye oy kullanabilecek.

Fikret Orman yönetiminin olağanüstü kongre kararı almasının ardından Beşiktaş Kulübünün başkanlığına adaylığını ilk açıklayan isim siyah-beyazlıların ikinci başkanı Serdal Adalı olurken, eski ikinci başkanlardan Ahmet Nur Çebi de başkanlık yarışına katılma kararı aldı. Bir önceki seçimde Fikret Orman'ın rakibi olan Hürser Tekinoktay adaylığını son açıklayan isim oldu.

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden ve bir dönem Beşiktaş Belediye Başkanlığı da yapan İsmail Ünal ise adaylığını koymasına rağmen daha sonra yarıştan çekildi.

Pazar günü yapılacak seçimde Serdal Adalı kırmızı, Ahmet Nur Çebi krem ve Hürser Tekinoktay ise mavi renkli pusulayı tercih etti.