Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'na saldırı

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'na saldırı

Kayserispor’un cumartesi günü Sivasspor’a karşı oynadığı Süper Lig mücadelesinde Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve ailesinin saldırıya uğradığı ortaya çıktı.

Kayserispor’un cumartesi günü oynadığı Sivasspor maçında Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve ailesinin bulunduğu locaya saldırı gerçekleştiği ortaya çıktı. Kayserispor kulübü, yaptığı açıklamada Başkan Berna Gözbaşı’nın kardeşi Ozan Gözbaşı’nın darp edildiğini ve kızının ise yaşanan arbede sırasında nefesinin kesildiği belirtildi.

Kayserispor’un Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Kamuoyu Bilgilendirme 17.10.2020 Cumartesi günü Sahamızda oynadığımız Demir Grup Sivasspor maçı sırasında aralarında Başkanımız Sayın Berna GÖZBAŞI’nın kızının ve diğer aile fertlerinin bulunduğu locaya bir saldırı gerçekleşmiştir.

Pandemi nedeniyle rakip takım taraftarlarının bulunmadığı ortamda, Sayın Berna GÖZBAŞI’nın geçmişte ÖSS derecesi bulunan ve Türkiye’nin yetiştirdiği ender gençlerden biri olan kardeşi Ozan GÖZBAŞI’nı darp eden, kızının yasanan arbedede nefesinin kesilip, bayılmasına neden olan bu kişileri "Kayserispor Taraftarı" olarak görmemiz mümkün değildir. Kulüp Başkanımız Sayın Berna Gözbaşı ve kardeşi Ozan GÖZBAŞI başta olmak üzere tüm Gözbaşı ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaşanan olayı şiddetle kınıyoruz… "