Kocaman belirsizlik

Kocaman belirsizlik

Süper Lig’de kötü bir ilk yarıyı geride bırakan Konyaspor’da Aykut Kocaman dönemi bitiyor mu?

Alanya deplasmanında 2-1 kaybedilen 17. Hafta maçında Aykut Kocaman’ın istifa sinyalleri vermesi ve akabinde tecrübeli teknik adamın yerine Tolunay Kafkas’ın geleceği haberleri medyada sıkça yer bulmuştu.

Konyaspor yönetimi ise iddiaları yalanladı. Kulübün resmî sitesinden yapılan açıklamada, “geçmişte olduğu gibi bugün de İttifak Holding Konyaspor’umuzun geleceğinin planlanmasında teknik direktörümüz Aykut Kocaman olmaya devam edecektir.” Denildi.

Kocaman’a tam destek içeren açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Hepimizin böylesi zamanlarda ayrışmak yerine tek vücut, tek yürek, tek akıl olabilmemiz kulübümüzün yüksek menfaatleri açısından son derece önemlidir. Bugün bu dönemde bizim ve diğer takımların attığı adımların, teknik direktör değişikliklerinin lige nasıl yansıyacağını mayıs ayı sonunda inşallah hep birlikte göreceğiz. Alanyaspor maçından sonra Sayın Hocamızın yönetimle irtibatı kestiği, büyük tartışmalar yaşandığı, teknik direktörümüz Aykut Kocaman'ın bazı isteklerde bulunduğu ve bunların kabul edilmediği gibi saçma sapan iddialar ortaya atılmıştır. Camiamız bilmeli ki birkaç gündür basında yer alan haberlerin ve iddiaların hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Yönetimimiz Sayın Hocamızın sözleşmesi devam ederken hiçbir teknik adamla görüşmemiştir. Görüşmek için teşebbüste dahi bulunmamıştır. Hoca arayışına girmemiştir. Öngörülen transferler yine her zaman olduğu gibi hocamız tarafından tespit edilmiştir. Öte yandan Sayın Hocamızın belirlediği isimlerle yollarımız ayrılacaktır. Yönetim kurulumuz ve camiamız, daha önce olduğu gibi bundan sonra da kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda hocamızın her zaman yanında olmaya devam edecektir. Açılacak yeni sayfada, yönetim kurulumuzun görev dağılımında da değişikliğe gidilecektir."