Konferans ligi gruplar kura çekimi ne zaman? Fenerbahçe ve Beşiktaş rakiplerini bekliyor

Konferans ligi gruplar kura çekimi ne zaman? Fenerbahçe ve Beşiktaş rakiplerini bekliyor

UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe ve Beşiktaş gruplara kalmayı başardı. Peki, Konferans ligi gruplar kura çekimi ne zaman?

UEFA Konferans Ligi play off maçlarında Fenerbahçe, evinde 5-1 yendiği Hollanda ekibi Twente'yi deplasmanda da 1-0 yenerek gruplara adını yazdıran ilk Türk ekibi olmayı başardı.

Deplasmanda Dinamo Kiev'i 3-2 yenen Beşiktaş ise kendi evinde Ukraynalı rakibini 1-0 devirerek gruplara kalmaya hak kazandı.

Adana Demirspor - Genk mücadelesi ise uzatmalarla geçerken, Fener ve Kara Kartal rakiplerini beklemeye geçti.

Peki, Konferans ligi gruplar kura çekimi ne zaman?

UEFA KONFERANS LİGİ GRUP KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2023-2024 sezonu grup etabının kura çekimi 1 Eylül Cuma günü gerçekleştirilecek.

UEFA KONFERANS LİGİ GRUP KURA ÇEKİMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

UEFA Konferans Ligi'nde gruplar Grimaldi Forum'da çekilecek kurayla belli olacak. 1 Eylül Cuma günü çekilecek ve saat 15.30'da başlayacak Konferans Ligi kura çekimi EXXEN ve TV8,5'tan canlı yayınlanacak.

KONFERANS LİGİ MAÇLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İki turnuvada da grup maçları, 21 Eylül'de başlayıp 14 Aralık'ta sona erecek. Son olarak İspanya ekibi Sevilla'nın müzesine götürdüğü Avrupa Ligi'nin finali, 22 Mayıs 2024'te İrlanda Cumhuriyeti'nin başkenti Dublin ile aynı adı taşıyan statta oynanacak.