Konyaspor Başkanından Fenerbahçe'ye 'intikam' mesajı

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, "Fenerbahçe'den intikamımızı alacağız" ifadelerini kullandı. Korkmaz'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, taraftar grupları Nalçacıların lideriyle çıktığı yayında "Fenerbahçe'den intikam alacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Korkmaz, ligde kalmayı garantileyerek Fenerbahçe maçına mutlak 3 puan düşüncesiyle çıkacaklarını ifade etti.

En önemli önceliklerinin Konyaspor'u ligde tutmak olduğunun altını çizen Korkmaz, bunun da birlik ve beraberlikle olacağını söyledi. Alanya maçındaki taraftar tepkisini anlayışla karşıladığını ancak bu protestoların hem oyuncu grubu hem de teknik heyeti olumsuz etkilediğini ifade eden Korkmaz'ın, 6 Mayıs'ta Konya'da oynanacak Fenerbahçe maçına ilişkin açıklamaları dikkat çekti.

"FENERBAHÇE'DEN İNTİKAMIMIZI ALACAĞIZ"

Ligin ilk yarısında Fenerbahçe'ye karşı ağır bir yenilgi (7-1) aldıkları hatırlatılan Ömer Korkmaz, "O zamana kadar ligi garantileyip Allah nasip ederse, Fenerbahçe'den intikamımızı alacağız. Rahat kafayla oynarsak alırız. İnşallah Allah nasip eder." sözlerini sarf etti.

"FENERBAHÇE BİLETLERİ MAKSİMUM NE KADAR OLACAKSA ONU YAPACAĞIZ"

Korkmaz, Fenerbahçe maçındaki bilet fiyatlandırması için, "Fenerbahçe maçında deplasman tribünleri maksimum ne kadar olacaksa onu yapacağız. Yüzde 30 artış olacak." dedi.