Kulüplerden Fenerbahçe'ye destek

Kulüplerden Fenerbahçe'ye destek

TBF ile ING Basketbol Ligi ve Süper Lig ekipleri, oyuncu ve personellerinde koronovirüs belirtilerine rastlanması nedeniyle Fenerbahçe Beko için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko'nun gerçekleştirmiş olduğu rutin sağlık kontrolleri sırasında bazı oyuncuları ile idari kadro çalışanlarında Kovid-19 belirtilerine rastlanıldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Federasyon olarak süreci tüm kulüplerimizle yakından takip ediyor, Fenerbahçe Beko takımının sporcu ve kulüp çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." denildi.

Galatasaray ise yaptığı açıklamada Fenerbahçe'ye geçmiş olsun derken, iyi dileklerde bulundu. Trabzonspor Kulubü, Twitter hesabından "Sevgili Fenerbahçe Ailesi" başlığı ile yapılan paylaşımda, "Oyuncularınızın ve idari kadrodaki arkadaşlarınızın yaşadığı kritik süreci sağlıklı bir şekilde atlatmalarını diliyor, en yakın zamanda iyi haberlerini beklediğimizi belirterek, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadelerine yer verdi. Süper Lig'in diğer temsilcileri Beşiktaş ve Gençlerbirliği de geçmiş olsun dileklerinde bulundukları mesajlar yayınladı.

Fenerbahçe Beko'nun ING Basketbol Ligi'ndeki en büyük rakibi Anadolu Efes, yayınladğı mesajda, "En büyük dileğimiz, dostlarımızın testlerinin negatif çıkması ve en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarıdır. Kendileriyle ilgili güzel haberleri kısa süre içerisinde öğreneceğimize inanıyoruz." ifadelerini kullandı.