Livakovic, Fenerbahçe'ye geldi mi?

Livakovic, Fenerbahçe'ye geldi mi?

Fenerbahçe'nin yabancı kaleci arayışında sona yaklaşıldı. Dominik Livakovic'in bu hafta içi sarı lacivertlilere imza atacağı belirtiliyor.

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın performansı ve tribünlerden gelen tepkiler, genç oyuncu ve taraftar arasındaki bağları kopardı.

FENERBAHÇE'DE KALEYE 3 ADAY

Yabancı kaleci arayışında olan sarı lacivertlilerde ise öne çıkan üç isim vardı: Dominik Livakovic, De Gea ve Keylor Navas.

Sarı Kanaryalar'da en çok istenen isim ise 28 yaşındaki Hırvat filebekçisi Livakovic'ti. Aylardır Fenerbahçe'ye transfer olması beklenen Livakovic'in Dinamo Zagreb tarafının sorun yaratması nedeniyle transferi bir türlü gerçekleşememişti.

LIVAKOVIC BU HAFTA FENER'DE

Son olarak AEK ile UEFA elemesinde karşı karşıya gelen Zagreb, maçı kaybedince Livakovic için artık kapılar ardına kadar açıldı. 

Hırvat kalecinin bu hafta içi sarı lacivertli takımla el sıkışarak, imza atması ve takıma katılması bekleniyor.

Öyle ki Fener taraftarı transferin bu denli uzun sürmesini ve sürekli son maçına çıktıktan sonra takıma katılacağına ilişkin haberleri artık tiye almaya başladı. Livakovic için esprili paylaşımlar da sosyal medya gündem oldu. İşte o komik capslerden bir tanesi.

ekran-goruntusu-2023-08-21-171743.png