Maradona yine başaramadı, görevine son verildi

Maradona yine başaramadı, görevine son verildi

Daha önce Arjantin Milli Takımı ve Al Wasl takımlarında teknik direktörlük görevi yapan ve başarısız olan Diego Maradona, son takımı Al Fujairah'ı bir üst lige çıkartamayınca görevine son verildi.

Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Fujairah’ı çalıştıran Diego Maradona, takımını bir üst lige taşıyamayınca görevine son verildi.

Geçen yıl Mayıs ayında 2. Lig takımlarından Al Fujairah’ın başına getirilen Arjantinli efsane, Khor Fakkan ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından üst lige yükselme şansını kaybetti.

22 maç sonunda hiç mağlubiyet almamasına rağmen sezonu 11 galibiyet 11 mağlubiyetle tamamlayan Al Fujairah Baniyas ve Al Ittihad takımlarının arkasında üçüncü sırada yer aldı.

57 yaşındaki teknik adamla yolları ayırdığını duyuran Al Fujairah kulübü, “Al Fujairah yönetimi, Diego Maradona ve ekibiyle yollarını ayırma kararı almıştır” açıklamasını yaptı.

Öte yandan Maradona’nın avukatı Matis Morla sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ayrılığı doğruladı.

Maradona, Birleşik Arap Emirlikleri’nde daha önce Al-Wasl takımını çalıştırmıştı. Arjantinli efsane 2008-2010 yılları arasında da Arjantin Milli Takımı’nda görev yaptı.