Max Kruse sonradan açılıyor

Max Kruse sonradan açılıyor

Başakşehir maçında attığı gole ve oynadığı iyi oyun ile adeta maçın kahramanı olan Max Kruse, tıpkı önceki sezonları gibi sonradan açıldı.

Fenerbahçe'nin Alman yıldızı Max Kruse, Süper Lig'de son haftalardaki gol performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Hem Gaziantep FK  hem de Medipol Başakşehir maçlarında ikinci devrede attığı gollerle takımının gol kilidini açan on numara, sezonun ikinci yarısına bambaşka biriymiş gibi girdi.

İLK GOLÜNÜ 9. LİG MAÇINDA KAYDETTİ

Sezonun ilk yarısındaki maçlarda hücum hattında verdiği kritik paslarla öne çıkan, forma giydiği 8 maçta gol atamayan yıldız oyuncu Max Kruse, 9. lig maçında Gençlerbirliği kalesine golünü atmıştı. Kruse, 16. haftada 3-1 Fenerbahçe'nin Beşiktaş derbisinde penaltıdan gol atmıştı. Ardından 18 ve 19. haftalarda gollerini atmaya devam ediyor.

WERDER BREMEN'DE DE BÖYLEYDİ
Bundesliga'da kariyerinin iyi zamanlarını yaşadığı Werder Bremen'de de benzer anları yaşamış. Max Kruse, Bundesliga’da 15 golle tamamladığı 2016-2017 sezonunun ilk yarısında da 2 gol atmıştı. Alman oyuncu, ligin ikinci yarısında ise 13 gol atmış ve gol paslarıyla iyi bir ikinci devre geçirmişti.