Mbaye Diagne'den flaş transfer açıklaması!

Mbaye Diagne'den flaş transfer açıklaması!

Afrika Uluslar Kupası hazırlıkları için ülkesi Senegal'de bulunan Galatasaraylı Mbaye Diagne, ülkesinin basınına verdiği demeçte önemli açıklamalarda bulundu. Digne, "Şayet Juventus bana şu an bir teklifte bulunsa hiç çekinmeden bunu kabul ederim" dedi.

Afrika Uluslar Kupası hazırlıkları için ülkesi Senegal'de bulunan Galatasaraylı yıldız oyuncu Mbaye Diagne, ülkesinin basınına verdiği demeçte önemli açıklamalarda bulundu.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 30 gol atarak lig tarihine geçen Diagne,  Fanatik'in haberine göre Igfm adlı radyo kanalı ve Agence de Press Senegalaise'e verdiği demeçlerde şunları söyledi:

"Zaten Juve, çok sevdiğim bir kulüp ve orada oynadığımda bana çok büyük destek olmuşlardı. Şayet Juventus bana şu an bir teklifte bulunsa hiç çekinmeden bunu kabul ederim. Çünkü onlar, çok büyük bir kulüp. Attığım 30 golün üzerine söylenecek hiçbir şey olmadığını düşünüyorum. Eğer Galatasaray'dan ayrılmam gerekirse bana en yüksek maaşı teklif eden kulübe gideceğim. Zira bir ailem var ve onlar için para kazanmam gerekiyor."