Medipol Başakşehir - Beşiktaş maçında gerginlik

Medipol Başakşehir - Beşiktaş maçında gerginlik

Medipol Başakşehir ile Beşiktaş arasındaki mücadelenin devre arasında soyunma odası koridorlarında tartışma yaşandı. Arda Turan’a küfür edilmesi üzerine ortalık karıştı.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Medipol Başakşehir'in Beşiktaş'ı konuk ettiği karşılaşmanın devre arasında soyunma odası koridorları bir anda karıştı. Başakşehirli ve Beşiktaşlı futbolcuların yanı sıra iki takım antrenörleri de tartıştı. Kulüp görevlileri ve güvenlik güçleri, olayların büyümesine engel oldu.

Öte yandan Hürriyet'in haberine göre, ilk yarının bitiş düdüğüyle birlikte iki takım koridora girince olanlar oldu. Beşiktaş'ın teknik kadrosunda yer alan bir isim hakeme tepki gösteren Medipol Başakşehirli isimlerle tartışırken Arda Turan araya girdi.

Arda Turan'ın araya girmesiyle birlikte bu kişi Arda Turan'a küfür etti. Bu küfür sonrasında ortalık karıştı.

Beşiktaş'ın kaptanlarından Tolga Zengin'in de çok sinirlendiği ve futbolcuların üzerine doğru atladığı belirtildi. Sinirli olan Tolga Zengin'i kimsenin zapt edemediği bildirildi.

7-8 dakika süren bu şiddetli kavgayı polisler ve iki takımın teknik heyeti araya girerek zor önledikleri belirtildi.

Medipol Başakşehir'in sahasında Fenerbahçe'ye mağlup olduğu karşılaşmanın ardından da iki kulüp futbolcular ve antrenörleri arasında benzer bir durum ortaya çıkmış ve soyunma odası koridorlarında arbede yaşanmıştı.

YÜKSEK SESLE MÜZİK YAYINI

Başakşehir ile Beşiktaş karşılaşmasının öncesinde Fatih Terim Stadı'nda çalınan yüksek desibelli müzik yayını stattaki herkesi isyan ettirdi. Gürültü nedeniyle gazeteciler kurumlarına canlı bağlantı yapamadı.