Monaco Teknik Direktörü Jardim: Beraberlik için gelmemiştik!

Monaco Teknik Direktörü Jardim: Beraberlik için gelmemiştik!

1-1 biten Beşiktaş maçı sonrası konuşan Monaco Teknik Direktörü Jardim, "Hedefimiz beraberlik değildi. Berabere kaldığımız için üzgünüm" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda  Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan  Monaco'da teknik adam  Leonardo Jardim maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İstanbul'a beraberlik için gelmediklerini belirten Jardim, ''Bu akşam sonucunda iki farklı his içindeyim. Hedefimiz beraberlik değildi. Berabere kaldığımız için üzgünüm. Ama oyuncularım çok istekli ve baskılı oynadı. İki önemli pozisyon yakaladık. Ancak değerlendiremedik. Bunun için de üzgünüm.'' dedi.

"ATMOSFERİN ETKİSİYLE HAVAYA GİRDİK"

Beşiktaş taraftarının oluşturduğu atmosferin kendilerini havaya soktuğunu belirten başarılı teknik adam, ''İlk maçta ilk yarıda gayet iyiydik. Ama ikinci yarıda istediklerimizi yapamadığımız için kaybettik. Burada ise oyuncularım maça daha çok önem verdi. Oyuncularım atmosferin etkisi ile havaya girdi. İlk gol kesinlikle hem bireysel hem takım halinde yaptığımız bir çalışmanın sonucuydu. İkinci gol ise bireysel bir hata ile top kaybımızdan geldi. Onlar da çok iyi değerlendirip penaltı kazandılar.'' dedi.

''ŞANSIMIZ HALEN VAR"

Leonardo Jardim, sözlerini şu şekilde sürdürdü;

''Bugün oyuncularımın  Beşiktaş gibi fizik gücü yüksek bir takım karşısında mücadelesini çok beğendim. Hala gruptan çıkmaya inanmamız gerekiyor. Bu akşam belki diğer maçta alınacak bir beraberlik veya sonraki maçlarda alacağımız sonuçlar bize turu getirebilir. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde olmasa da  Avrupa Ligi şansımız hala var.''