Nefes kesen maç Göztepe'nin

Nefes kesen maç Göztepe'nin

Ligin flaş ekibi Göztepe, nefesleri kesen maçta deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'u mağlup ederek galibiyet serisini üç maça çıkardı. Kötü gidişe 'Dur' diyemeyen Evkur Yeni Malatyaspor'un galibiyet hasreti 5 maça çıktı.

Süper Lig’in 15. haftasında Göztepe, deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor’u 3-2 mağlup ederek yükselişini sürdürdü. Üç haftadır kazanan İzmir ekibi, rakibinin galibiyet hasretinin 5 maça çıkmasına neden oldu.

Bu sezon Süper Lig’e çıkmış olmalarına rağmen yaptıkları sürpriz başlangıç ile dikkat çeken iki takımının mücadelesi büyük bir heyecana sahne oldu. Karşılıklı atılan goller, kaçan fırsatlar seyir zevki yüksek bir oyun oynanmasını sağladı. İki takım da önce gol atmayı düşünürken, maçın son bölümlerinde büyük baskı kuran Evkur Yeni Malatyaspor, bir puanı kazandıracak golü bir türlü bulamadı.
Son haftalardaki düşüşe seyircisi önünde son vermek isteyen Evkur Yeni Malatyaspor ile galibiyet serisi peşindeki Göztepe’nin maçı izleyenlere keyifli bir hafta sonu yaşattı. Ligde üst sıralarda yer almasının tesadüf olmadığını kanıtlayan Tamer Tuna’nın öğrencileri, 3 haftada topladığı 9 puan sonrası maç fazlasıyla da olsa lider Medipol Başakşehir ile arasındaki puan farkını üçe indirmiş oldu. Ligde galibiyet hasreti 5 maça çıkan ev sahibi ekip ise iyi başladığı ligde düşme hattına yaklaşma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.