O isim Ali Koç'a meydan okudu! İşte Fenerbahçe'de ilk aday

Fenerbahçe'nin olaylı geçen mali genel kurulunda Ali Koç'un çağrısına ilk yanıt geldi. Bir isim başkanlığa adaylığını açıkladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün tartışmalarla geçen mali genel kurulunda kürsüye konuşmacı olarak gelen kongre üyesi Oktay Uludoğan, sarf ettiği sözlerle gündeme damga vurdu.

"GELİN TÜZÜĞÜ DEĞİŞTİRELİM 2023'TE ADAYLIĞIMI AÇIKLAYAYIM"

Fenerbahçe camiasının sevilen simalarından 27 yaşındaki Oktay Uludoğan, sarı lacivertlilerin uzun süredir şampiyonluğa hasret olduğuna dikkat çekerek tüzüğü işaret etti. Tüzükte 10 yılı dolduramadığı için aday olamadığını ifade eden Uludoğan, Ali Koç'a çağrıda bulunarak "Tüzük 10 yılı doldurmuş üyeler aday olabilir diyor. Benim bu sene 7. yılım doluyor. Ben size teklif yapıyorum. Gelin tüzüğü değiştirelim ben 2023'te adaylığımı açıklayayım. Ben Fenerbahçe için canımı vereceğim, feda ediyorum" ifadelerini kullandı.

OKTAY ULUDOĞAN KİMDİR?

Oktay Uludoğan, 1996 doğumludur. Fenerbahçe kongre üyesidir. Gülsuyu Spor Kulübü'nün de Başkan Yardımcısıdır.