Osmanlıspor 3-3 Trabzonspor

Osmanlıspor 3-3 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig 29. hafta mücadelesinde Trabzonspor'u ağırlayan Osmanlıspor yaklaşık 80 dakika skor olarak geride götürdüğü maçı 3-3'lük beraberlikle tamamladı ve kümede kalma yoluna kritik bir puan elde etti. Trabzonspor'un Avrupa hayalleri erimeye başladı.

Trabzonspor

Kümede kalma savaşı veren Osmanlıspor, 13. dakikada Filip Novak, 15. dakikada Yusuf Yazıcı’nın attığı gollerle Trabzonspor karşısında 2-0 geriye düşerken ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya golle başlayan ev sahibi Osmanlıspor’da Musa Çağırdan 51. dakikada uzak mesafeden müthiş bir gole imza attı ve durumu 2-1’e getirdi. Ancak Hugo Rodallega’nın 56’da attığı gole Trabzonspor’u 3-1’lik üstünlüğe taşıdı.

Gelecek sezon Avrupa hayali kuran ve mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkan Trabzonspor karşısında pes etmeyen Osmanlıspor 73’te Sokol Cikalleshi ve 83’te Musa Çağıran’ın golleriyle skoru 3-3 yapmayı başardı.

Son anlarda sakatlığına rağmen maça devam eden Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak 3-3’lük skordan sonra da yaptığı kurtarışlarla takımının 1 puanı kurtarmasını sağladı ve maç 3-3’lük beraberlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Osmanlıspor puanını 29 yaptı ve haftayı 17. sırada tamamladı. Trabzonspor ise 46 puanla 5. sırada yer aldı. Bordo mavili ekip gelecek hafta sahasında Sivasspor’u ağırlarken Osmanlıspor Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.