Ozan Kabak tarihe geçecek

Ozan Kabak tarihe geçecek

Bild gazetesi, başta Arsenal ve Manchester City olmak üzere Premier Lig devlerinin 45 milyon Euro’luk çıkış maddesi bulunan Ozan Kabak’ı transfer etmek istediklerini yazdı.

Daha 18 yaşındayken Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi maçlarına çıkmaya başlayan Ozan Kabak, yarım sezonluk performansıyla Stuttgart’a transfer olmuş ve kulübüne de 11 milyon Euro bonservis bedeli kazandırmıştı. Sezon sonunda da 15 milyon Euro’ya Schalke’nin yoluna çıkan milli futbolcu, son hız yükselişine devam ediyor. 

Kısa sürede Schalke’de taraftarın sevgilisi olmayı başaran Ozan Kabak’ın adı devlerle anılıyor. 2020-2021 sezonunun sona ermesiyle birlikte genç futbolcu için 45 milyon Euro’luk çıkış opsiyonu devreye girecek.

Bild gazetesi, başta Arsenal ve Manchester City olmak üzere Premier Lig devlerinin, bu süreyi bekleyerek 45 milyon Euro’ya transferi sonlandırmak istediğini yazdı. Eğer anlaşma gerçekleşirse Ozan Kabak, Schalke tarihinin en pahalı ikinci oyuncusu olacak. Zirveyi ise 2016 yılında 55.5 milyon Euro’ya Manchester City’ye transfer olan Leroy Sane koruyor.