Paşa'da gol düellosu

Paşa'da gol düellosu

Süper Lig'in 16. haftasında oynanan maçta, Gaziantep FK, deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup etti.

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda sürpriz bir şekilde Kırklarelispor'a elenen Gaziantep FK, deplasmanda İstanbul ekibi Kasımpaşa'ya konuk oldu. Heyecan fırtınasının yaşandığı maçta, her iki takım da oynadıkları futbolla izleyenlere büyük keyif verdi. Savunma güvenliğinin ikinci planda tutulduğu ve çok sayıda gol pozisyonun olduğu maçta, 7 gole rağmen kaleci performansları da ön plana çıktı.

Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 5 ve 44’üncü dakikalarda formda golcüsü Kayode, 21’inci dakikada Kenan Özer ile 34’üncü dakikada Djilobodji attı. Kasımpaşa’nın golleri ise 10’uncu dakikada Veysel Sarı, 57’nci dakikada Ricardo Quaresma ve 80’inci dakikada Mame Thiam’dan geldi. Ev sahibi ekip, 75’inci dakikada Quaresma ile bir de penaltı vuruşundan faydalanamadı.

Transfere ihtiyacımız var

Ligde kalma çabasında olduklarını belirten Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica, "Mücadelenin ilk yarısında bu sezonki en iyi oyunumuzu oynadık. İkinci yarıda ise yediğimiz ilk golde Kana Bıyık, ikinci golde ise Kenan Özer sakatlandıkları için sahada değillerdi. Eksik olduğumuz esnada gol yedik. Son 2 maçta aldığımız 6 puan önemli. İlk yarı için 20-21 puan sözü vermiştim. 23 puan yaptık. Oyuncularımı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Takım ligde kalırsa, kontratım devam edecek. Gaziantep FK’nın üst sıralara çıkması herkes için daha iyi. Daha iyi olmamız için birkaç transfere ihtiyaç var. Takıma 4 oyuncunun katılması gerekiyor. Bunun için başkanla görüştüm. Bu 4 oyuncuyu takıma katarsak, daha güçlü bir Gaziantep FK olacak " şeklinde konuştu.