Real Madrid seks kasediyle çalkalanıyor! 3 oyuncu reşit olmayan kızla...

Real Madrid seks kasediyle çalkalanıyor! 3 oyuncu reşit olmayan kızla...

Real Madrid'te gençlik akademisi, yedek takım ve üçüncü takımdan en az üç oyuncu, cinsel içerikli sırları ifşa ettikleri öne sürülerek bu sabah tutuklandı.

El Confidencial'ın haberine göre, İspanyol devi Real Madrid'in gençlik akademisi, yedek takım ve üçüncü takımdan en az üç oyuncu, cinsel içerikli sırları ifşa ettikleri iddiasıyla bu sabah tutuklandı.

16 YAŞINDA KIZ ÇOCUĞUNUN ANNESİ ŞİKAYETTE BULUNDU

Bahse konu medyanın aktardığına göre olaylar, 6 Eylül'de Kanarya Adaları'nın Mogan belediyesinde, 16 yaşında bir çocuğun annesinin şikayette bulunmasıyla meydana geldi. Raporda, tutuklulardan birinin kızının cinsel içerikli videosunu kaydettiği ve daha sonra bunu yaydığı bildirildi. 

REŞİT OLMAYAN ÇOCUKLA SEKS YAPAN REAL'Lİ

Olaya karışan asıl kişi, reşit olmayan çocukla cinsel ilişkiye giren Real Madrid C futbolcusu. Tutuklamalar Mogán'da gerçekleştirildi ve Europa Press'e göre gözaltına alınan Kanarya Adaları'ndan üç oyuncu sırları ifşa etme suçuyla suçlanıyor. 

WHATSAPP'TAN CİNSEL İÇERİKLİ VİDEO DAĞITMAKLA SUÇLANIYORLAR

Soruşturmada yer alan kaynaklara göre, takımdaki diğer oyuncuların da bulunduğu WhatsApp grubunda cinsel içerikli video dağıtmakla suçlanıyorlar .

SORUŞTURMAYA A TAKIMDAN BAZI OYUNCULAR DA DAHİL OLABİLİR 

Sivil Muhafız Adli Polisi tarafından yürütülen soruşturmada, kimlikleri açıklanmayan çok sayıda futbolcu üzerinde yoğunlaşılıyor. A takımdan bazıları da dahil olmak üzere daha fazla oyuncu dahil olabilir.