Ronaldo'nun menajerinden transfer açıklaması; 'Kariyerini büyük bir takımda sürdürecek'

Ronaldo'nun menajerinden transfer açıklaması; 'Kariyerini büyük bir takımda sürdürecek'

Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, Real Madrid'den ayrılıp Juventus'a transfer olacağı iddia edilen yıldız isim hakkında flaş sözler kullandı.

Ronaldo'nun Menajeri Jorge Mendes, "Ronaldo, Real Madrid'den ayrılsa bile, kulübe, başkana ve Real Madrid taraftarlarına minnettar kalacak. Eğer transfer gerçekleşirse, harika kariyerini, büyük bir takımda sürdürecek." şeklinde konuştu ve transfere yeşil ışık yaktı.

ESKİ YÖNETİCİ DUYURDU

Juventus'un eski yöneticilerinden Luciano Moggi ise, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ronaldo, Juventus için Münih'te sağlık kontrolünden geçti." sözleriyle 33 yaşındaki futbolcunun gelecek sezon İtalyan ekibinde forma giyeceğini duyurdu.

FORMALARI SOSYAL MEDYAYA SIZDI

Bu arada Cristiano Ronaldo ilgili haberlerin ardından Juventus'un borsa işlem gören hisse senetleri %7,27 oranında arttı. Bu oranın Juventus hisseleri için bir rekor olduğu belirtildi.

Öte yandan sosyal medyada, Juventus'un 7 numaralı Ronaldo formalarını hazırladığı yönünde bir fotoğraf ortaya çıktı. Ancak bu görüntüyle ilgili olarak herhangi bir açıklama gelmedi. (Sporx)