Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday mı?

Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday mı?

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un başkanlık için hazırlıklarını yap dediği iddia edilen Sadettin Saran'dan iddialara ilişkin ve başkanlık düşüncesine dair açıklama geldi.

Fenerbahçe hakkında ortaya atılan başkanlık iddiası tartışma yarattı.

Fanatik yazarı Umut Eken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Sadettin Saran'ın görüşme yaptığını ve Koç’un, “Ben seçime girmiyorum. Hazırlıklarını yap” dediği, bunun üzerine de Saran'ın çalışmalara başladığını iddia etti.

ALİ KOÇ ADAY OLMAZSA SADETTİN SARAN ADAY OLACAK

Spor muhabiri Yağız Sabuncuoğlu, Ali Koç ve Sadettin Saran arasında geçtiği iddia edilen görüşme ve Saran'ın başkanlık hakkındaki görüşlerini paylaştı. Sabuncuoğlu, Saran'ın Fenerbahçe şampiyonluğa giderken takımı seçim atmosferine sokmak istemediğini belirtti. Öte yandan Saran'ın Ali Koç başkan adayı olmazsa aday olacağını söyledi.

"ÖNCE FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLUĞU SONRA SEÇİM"

Yağız Sabuncuoğlu şunları aktardı:

"Sadettin Saran, Ali Koç aday olmazsa aday olacak. Ali Koç aday olursa onu destekleyecek. Fenerbahçe şampiyonluk potasındayken camiayı ve takımı seçim atmosferine sokmamak için uzun süredir bir şey konuşmuyor. ‘Öncelik Fenerbahçe’nin şampiyonluğu, seçim sonra gelir’ düşüncesinde."

 

ekran-goruntusu-2023-12-17-115231.png

SADETTİN SARAN DIŞINDA DA ADAYLAR VAR

Sabuncuoğlu, Ali Koç'un aday olmaması durumunda Saran dışında da aday olmayı düşünen isimlerin olduğunu bildirdi.