Şampiyonlar Ligi'nde efsane gece!

Şampiyonlar Ligi'nde efsane gece!

8 MAÇ OYNANDI 

UEFA Şampiyonlar Ligi 2020-21 sezonu grup aşamasında 3. haftanın ilk gün maçları tamamlandı. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonunda, A, B, C ve D gruplarında 8 maç sona erdi.

BAYERN BİLDİĞİNİZ GİBİ 

Öne çıkan karşılaşmalarda, A Grubu'nda Bayern Münih, deplasmanda Avusturya ekibi Salzburg'u 6-2 yendi ve grupta 3'te 3 yaparak liderliğini sürdürdü.

DEV MAÇ MADRİD'İN 

B Grubu'nda ise turnuva tarihinde en fazla şampiyonluğa ulaşan takım konumundaki İspanya temsilcisi Real Madrid, Karim Benzema, Sergio Ramos ve Rodrygo'nun ağları sarsmasıyla konuk ettiği Inter'i 3-2 yendi.

RAMOS 100. GOLÜNÜ ATTI 

Ramos, bu karşılaşmada Real Madrid formasıyla 100. golüne imza atarak bir savunma oyuncusu adına önemli bir başarıya imza attı.

INTER'İN GOLLERİ PUANA YETMEDİ 

İtalya ekibinin gollerini ise Lautaro Martinez ve Ivan Perisic kaydetti.

EN FARKLI SKOR UKRAYNA'DA 

Günün en farklı skorla biten mücadelesinde, aynı grupta yer alan Borussia Mönchengladbach, konuk olduğu Shakhtar Donetsk'i 6-0'la geçti.

ALMANLAR FARKA KOŞTU 

Şampiyonlar Ligi'ndeki en farklı galibiyetini elde eden Almanya ekibinin gollerini, Alassane Plea (3), Valeriy Bondar, Ramy Bensebaini (kendi kalesine) ve Lars Stindl attı.

CITY 3 PUANI 3 GOLLE ALDI 

C Grubu'nun favorilerinden Manchester City, Ferran Torres, Gabriel Jesus ve Joao Cancelo'nun ağları sarsmasıyla konuk ettiği Yunanistan'ın Olympiakos takımını 3-0 yendi ve 9 puanla liderliğini sürdürdü.

PORTO 3'LEDİ 

Grubun diğer maçında Portekiz temsilcisi Porto, Olympique Marsilya'yı 3-0 mağlup ederek 6 puanla ikinci sırada yer aldı.

LIVERPOOL DURMAK BİLMEDİ 

Liverpool; Diogo Jota (3), Muhammed Salah ve Sadio Mane'nin fileleri havalandırdığı maçta deplasmanda İtalya temsilcisi Atalanta'yı 5-0 yenerek D Grubu'nda 3'te 3 yaptı.

BEŞİKTAŞ'TAN SONRA YİNE HAT-TRICK 

Diogo Jota, profesyonel kariyerinde Avrupa maçlarında 5. kez hat-trick yaptı. Yetenekli oyuncu daha önce Wolves forması giyerken Beşiktaş'a ağlarını da üç kez sarsmıştı.

ATALANTA AJAX'IN GERİSİNE DÜŞTÜ 

Ağır mağlubiyet alan İtalyan temsilcisi Atalanta, 4 puanda kalırken Ajax'ın ardından üçüncü sırada yer aldı.