Savaş Cebeci kimdir?

Savaş Cebeci kimdir?

Fitness koçu olan Savaş Cebeci, MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ile yaptığı kavga ile gündemde. Peki, Savaş Cebeci kimdir?

Savaş Cebeci, MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan'a meydan okumasının ardından yapılan kavgada fena şekilde dayak yemesi ile gündeme geldi. Kavganın ardından Savaş Cebeci'nin kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki, Savaş Cebeci kimdir?

savas-cebeci-jpg.webp

SAVAŞ CEBECİ KİM?

Savaş Cebeci, 17 Ağustos 1974 tarihinde Almanya'nın topraklarında dünyaya geldi. Ancak ailesinin İstanbul'a göç etmesiyle genç yaşta bu büyülü şehirde yaşamaya başladı. Eğitim hayatına Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünde başlayan Cebeci, bu alanda başarılı bir şekilde mezun oldu.

8vmqz6k634w81.jpg

Kariyerine sporla başlayan Savaş Cebeci, babasının teşvikiyle dövüş sporlarına ilgi duymaya başladı. Spor tutkusu, onu eğitimini de spor üzerine yönlendirmeye itti. Gençlik yıllarında kişisel antrenör olarak çeşitli spor salonlarında ve otellerde çalışmaya başlayarak deneyim kazandı. Daha sonra Fransa'ya taşınan Cebeci, burada da 6 yıl boyunca kişisel antrenör olarak faaliyet gösterdi.

42896d678b907c72c82232356dcc01c8.jpg

Fransa'da edindiği deneyimlerin ardından Savaş Cebeci, kariyerini ve eğitimini geliştirmek amacıyla New York'a taşındı. Burada, Swedish Institute College of Health Sciences University'de "masaj ve body work" bölümünü başarıyla tamamlayarak spor masajı, postür analizi, kaslarla ilgili postür bozukluklarının manuel terapisi, uygun egzersiz hazırlama gibi konularda uzmanlaştı. Ayrıca, New York State lisans sınavını geçerek lisansını aldı ve National Academy Sport Medicine'den Amerika genelinde geçerli olan 'Personal Trainer' sertifikasını elde etti. National Certification Board For Therapeutic Massage And Body Work sınavlarını da başarıyla tamamlayarak Amerika genelinde geçerli olan "Body Work Uzmanı" lisansını aldı. Savaş Cebeci, uluslararası alanda birçok eğitim ve lisans programına katılarak kariyerini daha da ileriye taşıdı.

savas-cebeci-kimdir-tezvip3y.jpg