Şenol Güneş’ten beIN Sports yorumcusuna tepki: Sana da yem mi attılar?

Şenol Güneş’ten beIN Sports yorumcusuna tepki: Sana da yem mi attılar?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, beIN Sports yorumcusu Reha Kapsal'ın yaptığı yorumlara sert bir yanıt verirken "Tezgahı yapanlar sana da yem mi attılar?" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Atiker Konyaspor karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunurken beIN Sports yorumcusu Reha Kapsal’a tepki gösterdi.

Şenol Güneş’in röportajından önce yorumlarda bulunan Reha Kapsal, Beşiktaş yönetimi ve Şenol Güneş arasında sözleşmedeki bir maddeden dolayı ayrılık yaşanmadığını dile getirdi.

Reha Kapsal’ın bu açıklamalarına yanıt vererek söze başlayan Güneş adeta ünlü yorumcuyu topa tuttu.

İşte Şenol Güneş’in açıklamaları;

“Para yüzünden ayrılmıyormuşum. Az evvel arkadaşlar konuşuyor yanlış biliyor. Bizim namusumuz paradan daha önemlidir. Öyle kamuoyu oluşturmaya gerek yok. Burada kalmamız para konusu değil. Biz gideriz de kalırız da önce dikkat etmek lazım konuşurken.”

'NE BİLİYOR DA NE KONUŞUYOR'

“Biraz dikkat etsinler. Kamuoyu oluşturmayı ortadan kaldırsınlar. Ne biliyor da ne konuşuyor. Bu bir sonuçtur. Bugünkü durum iyi bir durum değil buna vesile olmak istemem. Beni seven de tersine bağırsa ne olacak?”

'TEZGAHI YAPANLAR SANA DA YEM Mİ ATTILAR?'

“Futbolla alakalı şeylerin dışına çıktı, insanla ilgili şeylerin ahlakın dışına çıktık. Çok sinirliyim. Sen beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorsun ama geçmişi bırak, buraya bak. Tezgahı yapanlar sana da yem mi attılar? Başka şey için arıyorsun, arasana hocam tazminat mı var diye?”

'TRİBÜNE ÇAĞIRDILAR DİYE GİTTİM'

“Geldiğim zaman taraftar beni sevsin diye gelmedim, tribüne de onlar çağırdı diye gittim. Olumsuzluk gösteren taraftarları, olumluların bastırması lazımdı, ben buna kırıldım. Hoca olarak ben gidersem, başka hoca gelecek.”

'BIRAKTIĞIMIZ İZLER OLUMSUZ KALSIN İSTEMİYORUZ'

“Önceki yanlışları zaten konuşuyoruz. Burada attığınız her nifak tohumu gelecekte volkan gibi patlar. Bıraktığımız izler geleceğe olumsuz kalsın istemiyoruz. Tepkilere duygusal olarak katılıyorum. Oyun eleştirisi mi, niyet eleştirisi mi? Orada karışıklık olmasın.”

REHA KAPSAL’DAN YANIT, ÖNDER ÖZEN’DEN TEPKİ

Reha Kapsal da bu açıklamaların ardından Şenol Güneş’e yanıt verirken “Ben Şenol hoca için bir şey var mı dedim. Kesin var demedim. Yüzde 100 tazminat var demedim. Benim söylediğim farklı bir cümle. Ben para için kalıyor veya gitmiyor demedim” ifadelerini kullandı.

Bir başka yorumcu Önder Özen de Şenol Güneş’in isim vermeden yaptığı yorumlara tepki gösterirken “Şenol hoca iki seferdir stüdyoya dalıyor. Biz de onun gibi doğduk. Fenerbahçe’de şahane bir maaşım varken istifa ettim. Beşiktaş’tan da istifa ettim. Kimse bana git demedi. Paramı iki sene alamadım. Gazeteciler görür de haber yapar diye kulüp binasına bile gitmedim. Hiçbir yerde ağlamadım ağlamam. Beşiktaş üzerine hesap yapacak kişi istifa eder mi? Ben de alınıyorum.” diyerek şeklinde konuştu.