Sergen Yalçın: Sezon sonu yokum

Sergen Yalçın: Sezon sonu yokum

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın geleceği hakkında merak edilenleri Pendikspor maçı sonrasında açıkladı. Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor'a veda edeceğini belirtti.

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Pendikspor deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 yendi. Pendikspor kümede kalma umudunu son üç haftaya taşıdı.

Maçın ardından Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın geleceği hakkında merak edilenleri cevapladı. Sergen Yalçın açıklamasında, "Önümüzdeki sene devam etmeme kararı aldım. Son 3 maç buradayım ama sonra yollarımız ayrılacak. Güzel bir birlikteliğimiz oldu." dedi. 

Sergen Yalçın önümüzdeki sezon hedefleri hakkında, "Ben etik değerler gereği bir kulüpte çalışırken başka bir kulüple görüşme yapmıyorum. Lütfen çıkan haberlere itibar etmeyin. Ben teknik direktörüm, sezon bitince bir teklif gelirse oturur bakarız, şu ana kadar ciddi bir teklif gelmedi açıkçası." sözlerini sarf etti. 

HAKEM HAKKINDA SERT SÖZLER

Maçın hakemi hakkında konuşan Sergen Yalçın, "Tugay Kaan Numanoğlu gibi hakemler maç yönettiği sürece Türk futbolunun maalesef hiçbir güvenilirliği olması mümkün değil. Ben ömrümde bu kadar kötü hakem görmedim. İnanılmaz bir hakem." dedi.